Sunday, 5 April 2015

Newborn Photoshoot dah jadi kegilaan!!

Hye...
Lamanya tak update sebarang cerita kat blog ni... sebenarnya ada 2 sebab...
1. Sebab tak de Intonet...
2. Sebab Laptop rosak !!! Arghhhhh.... serius stress... nasib ada abang yang pandai betulkan laptop.. habis semua data rosak..hilang... tp sempat selamatkan semua gambar2 Job kahwin... kalau tak mahu menangis dibuatnya !! macamna nak cakap dgn semua customer.. so, lepas apa yg terjadi ni, lepas ni kene buat backup !! huhuhuh...

So, nak update sikit pasal cerita newborn photography..
Asalnya tak berapa minat sangat sebab malas nak ikut kerenah baby2 yang nak poo la.. nak nenen la... nak tido la.. hahahaha... tp lepas menceburkan diri dalam bidang ni, sy rasa sangat2 menarik dan awesome lebih2 lagi tgok hasil gambar yang kiut miut gitu...

Harini saya ambik job untuk baby Khadeeja Sofea.. sebenarnya mama khadeeja ni jiran saya masa kami kecik2 dulu... taman lama sebelum saya pindah ke taman baru.

Jom tengok si comel kiut miut ni...




2 comments:

  1. cun giler....hahahaha sila update selalu yer blog!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuang2.... tu la..pasni akan selalu la update...kene draft bnyk2 pastu launch je... hahahah...malas punya keje kan...

      Delete